Cloetta

Cloetta Holland is een krachtig bedrijf met een leidende positie binnen de zoetwarenmarkt. Een onderneming met ongeveer 500 medewerkers en producten & merken die iedereen kent en overal verkrijgbaar zijn. Cloetta is de producent van bekende, populaire merken zoals onder andere: SPORTLIFE, XyliFresh, Red Band, Venco, KING Pepermunt. Ook hebben wij onlangs een aantal nieuwe merken in onze organisatie opgenomen, namelijk de JellyBeans, GoodyGoodStuff en Nutisal. Met al deze merken willen wij de Munchy Moments vullen met smaak en plezier.

Werken bij

Werken bij Cloetta Holland kan op diverse afdelingen, aangezien wij de snoepjes, drop, kauwgom en mints zelf produceren en verkopen. Op deze speciale vacature site kom je meer te weten over het werken bij Cloetta Holland. Indien je interesse hebt om meer te weten te komen over onze organisatie, kijk dan op onze internationale site: www.Cloetta.com of op LinkedIn.

Values

Bij Cloetta hechten wij grote waarde aan onze values: Passion, Teamplay, Focus en Pride. We zijn er van overtuigd dat onze values ons effectief maken in de dingen die we doen en het werken bij Cloetta plezierig maken.

Locaties

In Turnhout (België), Roosendaal en Sneek worden A-merken geproduceerd als Red Band, Venco, SPORTLIFE, XyliFresh en Lakerol. Deze vestigingen werken met een eigen productie-, verpakkings-, R&D- en kwaliteitsafdeling.

Ga jij de uitdaging aan en heb jij het in je om te werken voor deze krachtige merken? Kijk dan op: www.werkenbijcloetta.nl of volg ons via Linkedin http://www.linkedin.com/company/cloetta en blijf zo op de hoogte van onze huidige vacatures!

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
Oosterhout
Location Headquarters:
Stockholm
Employees in The Netherlands:
500
Employees Worldwide:
2500
Locations in The Netherlands:
Roosendaal, Oosterhout & Sneek
Active in countries:
13