Coolblue

About Coolblue

Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een webwinkel met meer dan 327 specialistische shops en 7 fysieke winkels. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we maar één doel: klanten blij maken. We geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. Met meer dan 1200 Coolblue'ers werken we keihard om onze klanten te verwonderen.

Onze Cultuur

Wat begon als een vriendenclub, is nog steeds een vriendenclub. Maar dan één van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Elk jaar verwelkomen we veel nieuwe collega’s. Het is belangrijk dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen. Dat is eigenlijk best simpel. Gewoon verwonderen, op basis van 4 kernwaarden: eigenzinnig, vrienden, flexibel en gewoon, doen.

Werken Bij Coolblue

Coolblue groeit hard. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe Coolblue-helden. Dit jaar zoeken we er zelfs 1000. Helden die ons elke dag een beetje beter maken. Dat kan met iets groots, dat kan met iets kleins. Een verleidelijke vacaturetekst. Als enige dat gekke product opnemen. Een functionaliteit bouwen waarvan je denkt: cool. Een klant niet zomaar blij maken, maar heel erg blij maken. Barst jij van de ideeën om jezelf en collega’s elke dag een beetje beter te maken? Neem een kijkje op onze career portal!

Vind hier je werkplek bij Coolblue! Bekijk je nieuwe werkplek! Of neem een kijkje bij ons

Summary