Koninklijke Peijnenburg BV

Koninklijke Peijnenburg, onderdeel van Lotus Bakeries N.V., is een zeer succesvolle levensmiddelenfabrikant van kwalitatief hoogstaande consumentenproducten. Wij produceren o.a. ontbijtkoek en luxe koeken onder de merken Peijnenburg, Snelle Jelle, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. Daarnaast zijn wij sinds enkele jaren ook vertegenwoordigd in de Verantwoorde Tussendoortjes met onze merken Nakd, BEAR, Urban Fruit en TREK.

Werken bij Koninklijke Peijnenburg gebeurt met passie en kwaliteit. Al 135 jaar lang!
We zijn een organisatie met jonge medewerkers die altijd willen winnen, ambitieus zijn, doorzettingsvermogen en discipline hebben en de lat hoger leggen dan standaard. Er heerst een open en informele sfeer.
Naast hard werken doen wij nog veel leuke dingen met elkaar; denk hierbij aan een wekelijkse bootcamp, vitale lunch, deelname aan sportevenementen, fit blijven tijdens het werk en vieren wij successen in ons eigen Peijnenburg Kaffee.

Onlangs hebben wij het keurmerk ontvangen voor Beste Werkgever van 2018 en zijn we in 2017 uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Noord Brabant.

Ben jij bezig met het afronden van je WO opleiding of wil jij tussentijds graag praktijkervaring op doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Bij ons krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van een innovatief bedrijf in de FMCG branche waarbij je zelfstandig projecten en taken oppakt.
Daarnaast bieden wij getalenteerde stagiaires vaak startersfuncties aan op een van onze afdelingen!

Enthousiast? Neem dan contact met ons op via recruitment@peijnenburg.nl

Summary

Location Headquarters:
Geldrop