Nestlé

Bedrijf Nestlé Nederland

  • The World Food Company No.1.
  • Een internationaal bedrijf met merken zoals NESCAFÉ, MAGGI, KITKAT en SMARTIES
  • Een bedrijf dat talent zoekt voor een succesvolle commerciële carrière
  • Een bedrijf waar je je maximaal kunt ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel

Het hoofdkantoor van Nestlé Nederland staat in Amsterdam. Hiervandaan wordt de Marketing, Sales en Category Management van een aantal zeer succesvolle producten en merken gedaan, zoals NESCAFÉ, MAGGI, KITKAT, LION, SMARTIES, BROS, CHEF, NESTLÉ PyjamaPapje en PURINA Pro Plan. Daarnaast zijn hier de afdelingen Finance & Control, Supply Chain en Human Resources gevestigd.

“Wil jij de top bereiken bij de grootste FOOD company ter wereld?”

Dan is het Nestlé Young Talent Programme de ideale start! Groeien en leren in een driejarig programma met de volle focus op jouw unieke persoon & talenten.
Tijdens het Nestlé Young Talent Programme krijg je de kans om je in de breedte te ontwikkelen; Marketing, Sales en Category Management komen allen aan bod. Daarnaast kom je in aanraking met onze grote verscheidenheid aan A-merken, zoals: NESCAFÉ, MAGGI, KITKAT, WAGNER, FELIX, BONZO, LION, NESTLÉ PyjamaPapje en vele anderen.

Het uiteindelijke doel van het Nestlé Young Talent Programme is het vervullen van een commerciële managementfunctie binnen Nestlé.

Stages

Bij Nestlé werken we doorgaans veel met stagiair(e)s, omdat wij in de kracht van de samenwerking met studenten geloven. Zo worden er binnen onze Marketing- en Category Managementafdelingen regelmatig interessante stages aangeboden. Ook bieden wij op het gebied van voeding, communicatie, supply chain, finance en human resources diverse stageplaatsen aan. Nestlé geeft jou de kans om als volwaardig lid van een team mee te werken in de dynamische FMCG-wereld. Daarnaast maak jij onderdeel uit van onze sterke merken en maak je kennis met verscheidene facetten van onze organisatie. Ga de uitdaging aan om de theorie vanuit je studie om te zetten in de praktijk en solliciteer nu.

Wij vragen van jou

Voor zowel het Nestlé Young Talent Programme, als de stages zijn wij op zoek naar energieke en ondernemende persoonlijkheden die analytisch sterk zijn en communicatief vaardig. Echte initiatiefnemers, die zowel zelfstandig als in teamverband goed presteren. Ben jij geïnteresseerd in een commerciële carrière of een stageplek bij The World Food Company No. 1 en wil jij jezelf maximaal ontwikkelen? Houd ons aanbod dan goed in de gaten!

Voor meer informatie over Nestlé of ons aanbod kun je een kijkje nemen op www.nestle.nl of onze facebookpagina Nestlé Campus Recruitment NL!

Contact

Nestlé Nederland b.v
Human Resources
Stroombaan 14, 1181 VX Amstelveen
Phone: +31 (0)20-5699323
careers@nl.nestle.com
www.nestle.nl
Facebook: Nestlé Campus Recruitment NL


 

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
Amstelveen
Employees in The Netherlands:
900
Employees Worldwide:
339000
Active in countries:
More than 150