Qompas

Qompas is uitgever van digitale keuzeproducten voor hogeropgeleiden op het gebied van studiekeuze, carrièreoriëntatie en persoonlijke ontwikkeling. Qompas CarrièreStart helpt studenten en starters bij het maken van een weloverwogen carrièrekeuze. Qompas verzorgd verschillende interactieve trainingen voor ASSET | Marketing.

De deelnemers van deze workshop ontvangen tevens gratis de Qompas SollicitatieGids ’18-’19 mee. Ben jij niet in de gelegenheid om bij de workshop aanwezig te zijn en wil je toch een SollicitatieGids? Dat kan, door hier een gids aan te vragen.

Op onze website zijn uitgebreide bedrijfspresentaties van toporganisaties te vinden. Hoe ziet de bedrijfscultuur eruit? Welke mogelijkheden heb ik als starter? Wat ga ik straks verdienen? En hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Bovendien kun je via Qompas in contact komen met recruiters van top-500 organisaties.

Verder zijn er vacatures, business courses, inhousedagen, traineeships, startfuncties en stages te vinden in de evenementenkalender. Jij bent als eerste op de hoogte van alle relevante deadlines!
Wil jij je optimaal voorbereiden? Met de online SollicitatieTools en Tests kun je je grondig voorbereiden op alle onderdelen van het sollicitatieproces. Van netwerken tot brieven schrijven, van assessment tot arbeidsvoorwaardengesprek.

Qompas CarrièreStart helpt je dus met het voorbereiden van het sollicitatieproces, maar is ook handig als het afstudeermoment nog ver weg is. Studeer je binnen nu en twee jaar af? Dan kun je je alvast aanmelden voor één van onze TalentPools: een kweekvijver van toptalent. Als Qompas talent krijg je als eerste relevante vacatures doorgespeeld, kun je sparren met een Qompas consultant en voorgesteld worden aan bedrijven.

Profiteren van al deze voordelen? Kijk voor meer informatie op www.carrierestart.qompas.nl

Summary