Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers

Wij zijn Swinkels Family Brewers, een 100% onafhankelijke familiebrouwer met een prachtig bierportfolio van merken als Bavaria, PALM en La Trappe. Hierdoor doen wij dingen anders dan anderen en kunnen we dingen ook anders doen. Het mag bij ons ‘gewoon’ over bier gaan. Dat maakt wie we zijn, met beide benen op de grond. Dat merk je, voel je en proef je.
We ondernemen al 300 jaar vanuit onze gezamenlijke passie voor bier en een goed gevoel voor kwaliteit. Van huis uit hebben we meegekregen om onze eigen koers te varen, de wereld in te gaan en om door te zetten als je ergens in gelooft. Met ruim 1.500 collega’s werken wij wereldwijd samen om het beste uit onszelf te halen en de brouwerij nog mooier door te geven aan volgende generaties.

Onze visie

Een wereldwijde brouwer met worteling in lokale grond.
De komende jaren blijven we bierbrouwen op verschillende locaties in de wereld. Zelf en samen met onze partners. Lieshout blijft daarbij het centrale punt vanwaar we ons internationale bedrijf aansturen. Onze marketing-, verkoop- en productiewerkzaamheden rollen we wereldwijd verder uit voor een optimale dekking. We spreiden onze vleugels en houden tegelijkertijd voet aan de grond in onze lokale markten. Om relevante producten aan te kunnen blijven bieden, zoeken we veelvuldig het contact op met onze consumenten. Met ons doel altijd helder in zicht: de wereld nog meer laten genieten van ons bier.

Summary