Cmotions

Cmotions is specialist in data, analytics en data Science. Cmotions bestaat uit zo’n 60 gedreven professionals die allemaal werkzaam zijn op het snijvlak van advanced data analytics, data science en de toepassing daarvan binnen organisaties. Cmotions heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van toptalent in data & analytics.

Cmotions Data & Analytics Talent Academy  is een uniek ontwikkelprogramma waarin we jonge talenten intensief opleiden tot allround data professional en vervolgens begeleiden naar een vaste baan bij een topwerkgever, inclusief 1-op-1 coaching en ondersteuning in de eerste twee jaar van hun carrière. De Talent Academy heeft in de afgelopen jaren ruim 150 jonge talenten succesvol opgeleid tot data professional voor organisaties als ABN AMRO, Bol.com, Eneco, De Persgroep, Belastingdienst en vele anderen.

Onder het label Cmotions bieden we strategisch advies, implementatie projecten en detachering binnen het domein van data en analytics, data science en fact-based marketing management.

Onder het label Cmotions Academy bieden we trainingen en opleidingen binnen het domein van data en analytics, data science en fact-based marketing management. We helpen professionals bij het realiseren van meer impact met data, door hun individuele kennis en vaardigheden doelgericht en innovatief door te ontwikkelen.

Onder het label Cmotions Recruitment, bieden we erving, selectie en bemiddeling van professionals voor vaste en tijdelijke functies binnen het domein data en analytics, data science en fact-based marketing management. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en transparante cultuur waarin we de kwaliteiten van onze specialisten optimaal tot hun recht laten komen. We zijn bovendien nuchter, pragmatisch en gedreven, en houden van een hands-on aanpak.

Register

Wil je je toekomstige werknemer ontmoeten? Vul dan het aanvraagformulier aan de rechterkant van de pagina in. Registratiedeadline is maandag 7 mei. Op vrijdag 18 mei zul je een e-mail over het evenement onvangen en of je al dan niet bent geselecteerd voor de individuele gesprekken van de bedrijven. Deelname kost slechts 10 euro, dit is inclusief lunch, netwerkborrel en een driegangendiner.